Vuurwerk Indoor en of Outdoor

Een volledige vuurwerkshow kan door ons zowel binnen als buiten verzorgd worden. Indien gewenst met of op muziek gesynchorniseerd, een zogenaamde tijdcodeshow. Let op dat voor het afsteken van vuurwerk een vergunning benodigd is.

Afhankelijk van de hoeveelheid en soorten vuurwerk dient een aanvraag 14 dagen of 14 weken voorafgaand aan het evenement in te worden gediend bij de Provincie waar het evenement plaatsvind.

Consumenten vuurwerkshow

De term consumentenvuurwerk is misschien een beetje verwarrend, dit type vuurwerk is voor particulieren alleen beschikbaar voor verkoop in de laatste dagen van het jaar en mag gedurende enkele uren rond de jaarwisseling ontstoken worden. Buiten deze periode is de verkoop en aanschaf van elk type vuurwerk alleen toegestaan aan gecertificeerde pyrotechnici. Pyroworks kan dus in het geval van een verleende vergunning een show neerzetten met consumentenvuurwerk. Ondanks de beperkte groote en explosiekracht kunnen we door middel van goede combinaties en timing een sensationele show neer zetten.

Grote Vuurwerkshow

Een absoluut imposante show is gegarandeerd met groot vuurwerk. Door middel van mortierbommen en andere groot kaliber vuurwerk kunnen we een show maken die voor overweldigende reacties zorgt. Deze shows stellen wel hoge eisen aan de locatie en mogen alleen door speciaal gecertificeerde professionals worden ontstoken. Pyroworks kan deze shows volledig verzorgen!

Pyrotechnische speciale effecten (PSE)

Vuurwerk van dichtbij bekijken is sensationeel, met traditioneel vuurwerk behoort dit niet tot de mogelijkheden. Met PSE kunnen de veiligheidsafstanden aanzienlijk verkleind worden. Dit betekend dat je echt vlakbij het vuurwerk kunt staan zonder gevaar. PSE is daarnaast ook goed te gebruiken binnen gebouwen waar de benodigde veiligheidsafstand en hoogte het toelaat. Enkele voorbeelden van PSE zijn:

  • Fonteinen
  • Gerbs
  • Jets
  • Airburst
  • Waterval
  • Knallen / Loudreport
  • Concussion
  • Line Rockets
  • Flashtube
  • Fluitfonteinen

Tijdcode Shows

De laatste jaren is de technologie snel ontwikkeld, dit betekend ook dat in onze branche niet is stil gestaan, waar vroeger vuurwerk met de hand of fakkel werd ontbrand gaat dit tegenwoordig veelal elektronisch. Door deze nieuwe manier van ontsteken kunnen we tegenwoordig op de milliseconde vuurwerk afsteken. Een tijdcode generator zorgt voor een tijdcode welke onze aansturing uitleest, een van te voren geprogrammeerde show wordt daardoor met uiterste precisie de lucht in geschoten.

Meer lezen over Tijdcode Shows? Klik dan hier

Shows combineren

Uiteraard kunnen alle bovengenoemde soorten vuurwerkshows gecombineerd worden tot een adembenemende vuurwerk show.