PyroWorks is een vuurwerk evenementen bedrijf dat voorziet in artistieke vuurwerkshows en vele vormen van speciale effecten en pyro-special effects.

Met ruim dertig jaar ervaring zijn wij een gerenommeerd bedrijf binnen deze branche.

Om deze status te behouden volgen wij alle ontwikkelingen en vernieuwingen omtrent vuurwerk, pyrospecial effects en specialeffects in zowel binnen als buitenland op de voet. Wij stellen de hoogste eisen aan onze shows waarbij naast perfectie, creativiteit en originaliteit, veiligheid hoog in het vaandel staat.

Voor ons staat elke opdracht op zichzelf en samen met ons team van vakbekwame, creative pyrotechnici zullen wij dan ook altijd gaan voor een unieke, sensationele en innemende show. Of dit nou voor uw bruiloft, personeel, stad, buurt, bedrijf of dance-feest is ,wij staan er garant voor om dit te realiseren.

Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsvuurwerk dat voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en geselecteerd is uit de meest schitterende collecties.

Door onze nauwe samenwerking met verschillende importeurs kunnen wij naast de scherpste prijs/kwaliteit verhouding, vuurwerk aanbieden uit ondermeer China, Duitsland, Spanje, UK, USA en Italië.